Cristiano Ronaldo môže za svoje vylúčenie dostať dištanc až na 12 zápasov

NETKY.SK • 27 Január 2015, 17:44 • 2 min
Cristiano Ronaldo môže za svoje vylúčenie dostať dištanc až na 12 zápasov

MADRID – Podľa správ zo Španielska hrozí Cristianovi Ronaldovi až 12 zápasový dištanc za vylúčenie v zápase proti Córdobe.

slovakia

left justify in out

MADRID – Podľa správ zo Španielska hrozí Cristianovi Ronaldovi až 12 zápasový dištanc za vylúčenie v zápase proti Córdobe.

Čerstvý víťaz Zlatej lopty neudržal v sobotňajšom zápase proti Córdobe nervy na uzde, keď kopol súperovho obrancu Edimara a následne udrel do tváre aj Josého Crespa, za čo okamžite uvidel červenú kartu.

V stredu bude zasadať disciplinárna komisia a podľa katalánskych novín Mundo Deportivo by Portugalčan mohol dostať dištanc až na 12 zápasov kvôli neprimeranej agresivite počas futbalového zápasu. Takýto tvrdý trest by však bol veľmi prekvapivý.

Naopak podľa madridských novín Marca, rozhodca vo svojej pozápasovej správe neuviedol tento incident ako násilné správanie. Rozhodca Alejandro Hernandez však v správe neuviedol Ronaldov úder do Crespovej tváre, ktorý pravdepodobne nevidel. Podľa správy Ronaldo súpera iba kopol: "Cristiano Ronaldo bol vylúčený v 83.minúte z nasledujúceho dôvodu: Kopol súper, keď bola lopta už mimo jeho dosahu."

V prípade, že Ronaldo dostane najnižší trest, tak svojmu tímu nepomôže v zápase proti Realu Sociedad, ktorý je na programe v sobotu. Väčší problém spôsobí trojzápasový trest, keďže v tom prípade by svojmu tímu chýbal aj v dôležitých zápasoch proti Seville a najmä Atléticu Madrid.

Po zápase sa Ronaldo ospravedlnil za svoje netypické správanie prostredníctvom Twitteru: "Ospravedlňujem sa každému a hlavne Edimarovi za môj bezohľadný čin v dnešnom zápase."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies