Cristiano Ronaldo môže pykať za oslavu gólu

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 14:02 • 2 min
Cristiano Ronaldo môže pykať za oslavu gólu

MADRID - Portugalský krídelník Realu Madrid Cristiano Ronaldo možno bude pykať za oslavu svojho gólu na 1:1 v nedeľňajšom "El Clásicu" na pôde FC Barcelona (napokon 2:1 pre domácich) v 28. kole najvyššej španielskej dlhodobej súťaže Primera División.

slovakia

left justify in out

"Musíme byť veľmi ostražití pri posudzovaní provokujúcich gest alebo iného správania, ktoré by po góle či v akejkoľvek inej situácii mohlo vyvolať násilnosti medzi fanúšikmi. Také prejavy treba sankcionovať - finančne či suspendáciami," povedal prezident Únie ligových klubov LFP Javier Tebas, citoval ho web Sky Sports.

 

Cristiano Ronaldo jatril priaznivcov Barcelony tým, že ich pantomímou tíšil. Španielske futbalové autority ešte prísnejšie dbajú na dodržiavanie príslušných pravidiel a smerníc po tom, ako v novembri pri potýčke v Madride pred zápasom svojho tímu s miestnym Atléticom zahynul prívrženec Deportiva La Coruňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona