Cristiano Ronaldo: Lionel Messi je mojou motiváciou

NETKY.SK • 21 Január 2015, 18:45 • 2 min
Cristiano Ronaldo: Lionel Messi je mojou motiváciou

MADRID – Hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo priznal, že Lionel Messi ho motivuje k lepším výkonom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný víťaz Zlatej lopty Cristiano Ronaldo a argentínska hviezda Lionel Messi bojovali o titul najlepšieho futbalistu sveta. Ronaldo však prekvapivo vyhlásil, že jeho túžba byť na vrchole je čiastočne aj kvôli jeho súperovi z konkurenčnej Barcelony.

Títo dvaja fenomenálny futbalisti si rozdelili posledných sedem ocenení Zlatá lopta, keď Messi získal štyri a Ronaldo tri.

"Som si istý, že rivalita medzi nami je motivujúcim faktorom aj pre neho," povedal Ronaldo pre francúzsky časopis France Football. "Je to dobré pre mňa, pre neho aj pre ostatných hráčov, ktorí chcú futbalovo rásť. Messi má štyri Zlaté lopty a ja mám tri. Pre svet futbalu je to dobre."

 

Pred slávnostným vyhlásením výsledkov Zlatej lopty sa Messiho opýtali ako by sa cítil, keby sa jedného dňa stretol so svojím najväčším rivalom v jednom tíme. "Myslím si, že by bol určite jedným z najlepších hráčov a bolo by ťažké ho prekonať," povedal Argentínčan. "Ale samozrejme veľmi rád by som s ním hral. Mal som to šťastie, že som mohol hrať s mnohými dobrými hráčmi a samozrejme rád by som s ním hral."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies