Cristiano Ronaldo je pozitívny na koronavírus

NETKY.SK • 13 Október 2020, 19:53 • 2 min
Cristiano Ronaldo je pozitívny na koronavírus

LISABON - Cristiano Ronaldo mal pozitívny test na nový koronavírus. Útočník nastúpil do karantény a vynechá stredajší domáci duel Ligy národov proti Švédsku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V utorok o tom informovala Portugalská futbalová federácia. Podľa predstaviteľov portugalského zväzu nemá Ronaldo žiadne symptómy ochorenia Covid-19 a cíti sa dobre. Kanonier Juventusu Turín odohral uplynulú nedeľu celý zápas 3. skupiny A-divízie Ligy národov v Paríži proti Francúzsku (0:0).

 

img

 

Spoločne s hráčmi obedoval

V pondelok Ronaldo uverejnil na sociálnej sieti Twitter svoju fotografiu s ďalšími hráčmi národného tímu, ako spoločne obedujú. Hráči sedeli za stolom tesne vedľa seba. Pridal k nej text: "Jednotní na ihrisku i mimo neho."

 

 

Ronaldov pozitívny test prinútil kompetentných urobiť ďalšie kolo testovania medzi hráčmi portugalského tímu a medzi členmi realizačného tímu a všetky ďalšie výsledky boli negatívneV utorok tak mužstvo podľa plánu absolvovalo tréning pred duelom so Švédskom.

 

Ronaldo skončil v karanténe

Zatiaľ nie je jasné, ako dlho bude musieť byť Ronaldo v karanténe. S najväčšou pravdobodobnosťou však vynechá sobotňajší ligový zápas Juventusu na ihrisku Crotone i úvodné stretnutie skupinovej fázy Ligy majstrov proti Dynamu Kyjev na budúci utorok.

 

img

 

Ohrozený je aj jeho štart v šlágri G-skupiny LM proti Barcelone, ktorý je naplánovaný na 28. októbra.

 

Juventus bol minulý týždeň v hotelovej karanténe, keďže u dvoch členov realizačného tímu odhalili koronavírus. Napriek tomu Ronaldo a šesť ďalších hráčov talianskeho šampióna odcestovalo plniť si reprezentačné povinnosti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies