Cristiano Ronaldo ignoroval Platiniho

NETKY.SK • 21 December 2014, 09:12 • 2 min
Cristiano Ronaldo ignoroval Platiniho

MARRAKÉŠ - Futbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa postaral o vzruch počas oceňovania nových klubových majstrov sveta, keď nepodal ruku prezidentovi Európskej futbalovej únie (UEFA) Michelovi Platinimu.

slovakia

left justify in out

Francúza to mierne šokovalo. Cristiano Ronaldo sa stal s Realom víťazom klubového šampionátu, "biely balet" zdolal vo finále argentínske San Lorenzo 2:0. Pri preberaní medailí mu mal blahoželať aj Platini, hviezdny ofenzívny hráč ho však obišiel a prešiel k ďalšiemu funkcionárovi.

 

Portugalčan stále nezabudol na Platiniho nedávne komentáre o tom, kto by sa mal stať držiteľom Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu sveta. Podľa Francúza by mal Zlatú loptu získať niekto z kádra nemeckých majstrov sveta. V užšej nominácii popri Cristianovi Ronaldovi a Lionelovi Messim je aj brankár Nemecka Manuel Neuer. Proti výrokom Platiniho, ktoré zazneli ešte v čase pred zverejnením finálovej trojice, ostro protestovali zástupcovia Realu. Držiteľ Zlatej lopty bude známy 12. januára 2015 v Zürichu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona