Cristiano Ronaldo hodlá hrať za Real Madrid až do konca kariéry

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 06:51 • 2 min
Cristiano Ronaldo hodlá hrať za Real Madrid až do konca kariéry

Cristiano Ronaldo hodlá hrať za Real Madrid až do konca kariéry - Futbal Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo hodlá hrať až do konca kariéry v španielskom veľkoklube Real Madrid. Uviedol to v rozhovore pre utorňajšie vydanie denníka Marca.

slovakia

left justify in out

img

Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo hodlá hrať až do konca kariéry v španielskom veľkoklube Real Madrid. Uviedol to v rozhovore pre utorňajšie vydanie denníka Marca.
      "Čestne vyhlasujem, a pozerám sa vám pri tom priamo do očí, že chcem ukončiť kariéru iba v Reale Madrid. Podpísal by som okamžite 10-ročnú zmluvu a skončil by som tu s kariérou. No je to niečo, čo záleží na iných ľuďoch," povedal bývalý hráč Manchestru United.
      Skvelý zakončovateľ je momentálne na EURO 2012 v Poľsku a na Ukrajine, kde ho čakajú zápasy v základnej B-skupine s Nemcami, Dánmi a Holanďanmi. Do Realu Madrid prestúpil v roku 2009 za rekordných 90 miliónov eur. V tejto sezóne La Ligy strelil 46 gólov a v drese "bieleho baletu" sa tešil z majstrovského titulu na úkor rivala FC Barcelony.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona