Cristiano Ronaldo dostal Zlatú kopačku

NETKY.SK • 5 November 2014, 16:16 • 2 min
Cristiano Ronaldo dostal Zlatú kopačku

MADRID - Cristiano Ronaldo z Realu Madrid si prevzal v stredu na ceremónii v Madride Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca európskych futbalových súťaží.

slovakia

left justify in out

O trofej sa portugalská hviezda podelila s Uruguajčanom Luisom Suárezom, ktorý si ocenenie prevzal za svoje minulosezónne góly v drese FC Liverpool v anglickej Premier League. V súčasnosti je Suárez už hráčom FC Barcelona. Obaja strelili v ročníku 2013/2014 po 31 gólov.

 

"Sľubujem, že vždy odovzdám na ihrisku zo seba maximum. Moja vášeň, moje góly, moje prihrávky, moje zápasy... Stále mám pred sebou mnohé futbalové roky," uviedol podľa agentúry AP portugalský kanonier po prevzatí ceny v Madride.

 

Cristiano Ronaldo získal tretiu Zlatú kopačku v kariére, predtým ju dostal aj za ročníky 2007/2008 a 2010/2011. Pri preberaní priznal, že ešte môže dlhé roky hrať a tešiť futbalových fanúšikov. Prekvapilo ho, koľko ľudí prišlo po utorňajšom zápase Ligy majstrov s FC Liverpool (1:0) na stredajšiu ceremóniu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies