Cristiano Ronaldo chce skupinu bez Brazílie, Španielska a Nemecka

NETKY.SK • 5 December 2013, 17:01 • 2 min
Cristiano Ronaldo chce skupinu bez Brazílie, Španielska a Nemecka

MADRID - Kapitán portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiano Ronaldo verí, že piatkový žreb základných skupín záverečného turnaja budúcoročných majstrovstiev sveta v Brazílii neprisúdi jeho národnému tímu za súpera jedného z trojice Brazília, Španielsko, Nemecko.

slovakia

left justify in out

"Adeptmi na triumf na svetovom šampionáte sú Brazílčania, Španieli a Nemci. Nebolo by ideálne, ak by sme s nimi mali hrať v skupinovej fáze, no nepremýšľame o tom," vyhlásil 28-ročný útočník Realu Madrid pre periodikum Marca. "Uvidíme, čo nám žreb prinesie. Sme v dobrej pozícii. Splnili sme náš cieľ, ktorým bola kvalifikácia na majstrovstvá sveta. Verím, že v skupine nenarazíme na niektorého z trojice týchto silných súperov," uviedol Cristiano Ronaldo.

Portugalčan pre zranenie zadného stehenného svalu vynechal dva ligové zápasy "bieleho baletu". V sobotňajšom dueli s Valladolidom ho dokonale zastúpil Walesan Gareth Bale, ktorý zaznamenal hetrik. "Gareth hral naozaj veľmi dobre. Skvele sa adaptoval a predvádza výkony na výbornej úrovni," pochválil spoluhráča Cristiano Ronaldo.

Žreb sa uskutoční 6. decembra o 18.00 h SEČ v Costa do Sauípe v brazílskom štáte Bahia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies