Cristiano Ronaldo cez víkend v ligovom kole nenastúpi

NETKY.SK • 12 Apríl 2019, 17:29 • 2 min
Cristiano Ronaldo cez víkend v ligovom kole nenastúpi

TURÍN - Juventus Turín nastúpi v sobotu v ligovom dueli Serie A bez svojho klenotu Cristiana Ronalda. K zisku titulu stačí niekoľkonásobnému obhajcovi titulu len bod a zabezpečí si ligový pohár aj pre tento rok.

slovakia

left justify in out

Predpoklady, že CR7 v najbližšom ligovom zápase nenastúpi sa napokon potvrdili. Juventus totiž čaká na budúci týždeň najťažší zápas sezóny, keď v Lige majstrov nastúpia proti Aljaxu Amsterdam. Prvý zápas skončil nerozhodne 1:1, a preto má lepšiu východiskovú pozíciu Juventus, keďže strelil gól na ihrisku súpera. Tréner "starej dámy" Allegri nechce však nič nechať na náhode, a preto sa portugalský ostrostrelec na trávniku v sobotu neobjaví.

 

 

"Cristiano sa po zranení vrátil práve včas a nebolo by rozumné, keby hral o tri dni opäť. Mali by sme získať bod alebo všetky tri na potvrdenie titulu. Oslavy však odložíme, pretože sa budeme musieť sústrediť na odvetu s Ajaxom," vyjadril sa 51-ročný taliansky tréner Juventusu.

 

img

 

Ronaldo odohral v stredu úvodné štvrťfinále na štadióne holandského majstra, čo bol jeho prvý zápas po viac ako dvojtýždňovej absencii zavinenej svalovým zranením. No aj to jeho mužstvu pomohlo. Strelil jediný gól Juventusu a aj vďaka tomu môže Juve doma hrať oveľa pokojnejšie akoby muselo doťahovať nepriaznivý výsledok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies