Cristiano Ronaldo čaká v Reale na gól z priameho kopu už skoro rok

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 13:12 • 2 min
Cristiano Ronaldo čaká v Reale na gól z priameho kopu už skoro rok

MADRID - Portugalský útočník Cristiano Ronaldo zo španielskeho klubu Real Madrid patrí dlhodobo medzi vyhlásených exekútorov priamych kopov, no bilancia za ostatných takmer dvanásť mesiacov hovorí o opaku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák z Funchalu totiž podľa prieskumu madridského denníka As z tejto štandardnej situácie naposledy skóroval koncom apríla v semifinále Ligy majstrov 2013/2014, keď v súboji proti Bayernu Mníchov podstrelil "múr" Bavorov.

 

V najvyššej španielskej súťaži trvá jeho mizéria ešte o mesiac dlhšie, priamy kop v La Lige premenil na gól koncom marca v stretnutí proti FC Sevilla.

 

Podľa štatistík neskóroval ofenzívny klenot "bieleho baletu" z ostatných 51 priamych kopov ani raz, pričom 21-krát nasmeroval loptu do múru, 14-krát minul bránku súpera a šesnásťkrát loptu chytil brankár, alebo ju zastavila konštrukcia. Omnoho lepšie je na tom Cristiano Ronaldo pri realizácii pokutových kopov, keď zo šesťdesiatich penált v Reale Madrid premenil 55.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies