Cristiano Ronaldo bol pred prestupom do ManUtd krok od Juventusu

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 13:01 • 2 min
Cristiano Ronaldo bol pred prestupom do ManUtd krok od Juventusu

TURÍN - Nechýbalo veľa a trojnásobný najlepší futbalista planéty Cristiano Ronaldo mohol udivovať fanúšikov v talianskej Serie A namiesto anglickej Premier League. Portugalský útočník, momentálne v službách španielskeho Realu Madrid, odišiel v auguste 2003 zo Sportingu Lisabon do Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Už o niekoľko mesiacov skôr bol však veľmi blízko k presunu do Juventusu Turín, podrobnosti objasnil niekdajší lovec talentov pre "starú dámu" Gianni Di Marzio. "Vypracoval som Cristianov posudok a išiel som si pozrieť zápas Sportingu s Belenenses. Hovoril som s ním aj s jeho matkou a na druhý deň boli obaja v Turíne, kde Ronaldo absolvoval lekársku prehliadku," povedal Di Marzio v rozhovore pre La Repubblica, citoval ho portál manchestereveningnews.co.uk.

 

Transfer napokon stroskotal na neochote dlhoročného reprezentanta Čile Marcela Salasa, v tom čase hráča Juventusu. "Súčasťou dohody mal byť presun Marcela Salasa do Sportingu, ten to však odmietol a transfer sa nezrealizoval," doplnil Di Marzio. Tridsaťjedenročný kanonier C. Ronaldo opustil Manchester v roku 2009, odvtedy si oblieka dres Realu Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies