Cristiane ´Cyborg´ Justino našla konečne súperku

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 13:53 • 2 min
Cristiane ´Cyborg´ Justino našla konečne súperku

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa objavila správa, že Cristiane "Cyborg" Justino má konečne súperku. Už hrozilo, že rukavice zavesí na klinec, pretože s ňou nikto nechcel zápasiť. Našťastie sa tak nestalo a konečne jej našli adekvátnu súperku. Je ňou Megan Andersonová, ktorá má za sebou šnúru štyroch víťazných zápasov v Invicta FC a patrí jej aj titul váhy.

slovakia

left justify in out

Megan Andersonová je šampiónkou váhy do 145 libier. Jedná sa o 27 ročnú austrálsku zápasníčku so skóre 8 výhier a 2 prehry. Profesionálne zápasí od roku 2013. Zápasiť proti sebe ich uvidíme na UFC 214, 29. júla. Najväčšou zaujímavosťou v tejto správe je, že zápas pôjde o titul 145 librovej váhy, ktorý donedávna patril Germain de Randamie.

 

Po tom ako de Randamieová porazila vo februári Holly Holmovú sa stala šampiónkou novo vytvorenej ženskej váhy v UFC. Po zápase dostala ponuku zápasiť s Cyborg. Ona však odmietla, najprv povedala, že má zranenú ruku potom, že podľa jej a jej tímu je Cyborg podvodníčka a zápasiť s ňou nebude.

 

Pred niekoľkými dňami sa objavila správa na MMAFighting, že na UFC 214 uvidíme zápasiť o 145 librový titul ženskej váhy Cyborg proti Andersonovej. Už vtedy bolo podozrivé, že de Randemieovú vôbec nespomínali. Teraz to je oficiálne, UFC oznámilo tímu, že ju zbavujú titulu nakoľko odmietla zápasiť proti Cristiane Cyborg. UFC si vyhradzuje právo na to, že každý šampión by mal zápasiť s najlepšími zápasníkmi v danej váhe a to preto aby udržali česť celého športu.

 

Bývalá šampiónka sa k celej situácií vyjadrila tak, že UFC jej vôbec nič nepovedalo a ani s ňou nekomunikovali ohľadne tejto veci. O tom, že jej zobrali titul sa dozvedela zo sociálnych sieti. Povedala iba toľko, že po toľkých negatívach bude radšej pokračovať vo svojej pôvodnej váhe čo je váha do 135 libier.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona