Crisitano Ronaldo splnil sen chlapcovi s rakovinou

NETKY.SK • 9 Január 2014, 11:11 • 2 min
Crisitano Ronaldo splnil sen chlapcovi s rakovinou

MADRID - Ťahúň španielskeho futbalového Realu Madrid Cristiano Ronaldo dokázal, že nie je namyslený švihák a vie sa zachovať šľachetne. Napísal to o ňom server isport.blesk.cz.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Portugalčan osobne pozval svojho mladého fanúšika, ktorému v septembri diagnostikovali rakovinu, na pondelkový ligový zápas proti Celte Vigo (3:0) do VIP lóže "bieleho baletu". "Môj sen sa stal skutočnosťou. Nikdy by som neveril, že sa mi niečo také môže stať. Som skutočne vďačný za to, čo pre mňa Cristiano urobil," povedal dojatý tínedžer Jorge, pre ktorého je hviezda "bieleho baletu" vzorom. Dokým mu lekári pre zákernú chorobu oholili hlavu, napodobňoval Ronaldove účesy. 

Vo VIP lóži sedel aj Ronaldov syn Cristiano junior. "Je rozumný, slušne vychovaný, srdečný a priateľský. Bolo to neuveriteľné," dodal mladík, ktorého sprevádzala jeho matka. "Nech si každý hovorí, čo chce, Ronaldo je skutočný anjel. Nemám slov vďaky pre to, čo urobil pre môjho syna. Moja rodina na to nikdy nezabudne," vyhlásila. 

Cristiano Ronaldo v predmetnom zápase strelil dva góly, ktoré venoval svojmu zosnulému legendárnemu krajanovi Eusébiovi, ten skonal v nedeľu vo veku 71 rokov na zástavu srdca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies