Crespo dohrá sezónu v Rayo Vallecano

NETKY.SK • 21 Január 2016, 16:19 • 2 min
Crespo dohrá sezónu v Rayo Vallecano

MADRID - Španielsky futbalista Jose Angel Crespo dohrá sezónu v rodnej krajine. Ako kmeňový hráč Aston Villy bude do záveru ročníka 2015/16 hosťovať v madridskom klube Rayo Vallecano.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný obranca sa upísal klubu z Birminghamu vlani v lete po tom, ako jeho bývalý zamestnávateľ CF Cordoba zostúpil z Primera Division. Vybral si ho ex-kouč Aston Villy Tim Sherwood, v doterajšom priebehu sezóny však Crespo odohral len dve stretnutia. Naposledy figuroval v zostave na duel Ligového pohára v závere októbra, nový tréner Remi Garde jeho služby nevyužil ani raz.

 

Aston Villa je aktuálne najslabším mužstvom Premier League. Z doterajších 22 duelov sezóny vyhrala len dva, so ziskom 12 bodov jej patrí posledná priečka a podľa mnohých odborníkov je odsúdená na istý zostup do II. ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies