Crawford nedostal Pacquiaa, stretne sa s Lundym

NETKY.SK • 4 Január 2016, 14:01 • 2 min
Crawford nedostal Pacquiaa, stretne sa s Lundym

NEW YORK - Americký profesionálny boxer Terence Crawford, ktorý sa napokon nestal oponentom Mannyho Pacquiaa v aprílovom rozlúčkovom súboji filipínskej hviezdy, sa na scénu opäť pozrie 27. februára tohto kalendárneho roka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný šampión organizácie WBO v ľahkej welterovej hmotnostnej kategórii bude spomenutý opasok v priamom prenose miestnej prémiovej televíznej stanice HBO obhajovať proti krajanovi Henrymu Lundymu. Pästiari podľa Mika Coppingera z webu boxingjunkie.com zatiaľ majú ústnu dohodu. Stretnú sa v divadle newyorskej Madison Square Garden.


Americká bývalá jednotka superstrednej váhy a nováčik poloťažkej divízie Andre Ward rokuje o dueli s nebezpečným Kubáncom Sulivanom Barrerom. Ten si v uplynulom kalendárnom roku pripísal tri víťazstvá, zatiaľ čo Ward bojoval iba raz za ostatné dva roky a len trikrát v predchádzajúcich štyroch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona