Cranston a Paul sa neobjavia v prvej sérii Better Call Saul

NETKY.SK • 11 Január 2015, 13:58 • 2 min
Cranston a Paul sa neobjavia v prvej sérii Better Call Saul

USA - Tvorcovia pripravovaného seriálu Better Call Saul, ktorý je spinoffom Perníkového tatka (2008 - 2013), oznámili, že herci Bryan Cranston a Aaron Paul sa v jeho prvej sezóne neobjavia.

slovakia

left justify in out

Vince Gilligan a Peter Gould však dodali, že Cranston a Paul, ktorí v Perníkovom tatkovi stvárňovali hlavné postavy, sa možno predstavia v nasledujúcich sériách.

 

Seriál Better Call Saul, ktorý televízia AMC plánuje začať vysielať 8. februára, sa bude zameriavať na právnika Saula Goodmana v podaní Boba Odenkirka. Pôjde o prequel zachytávajúci Goodmanov život predtým, než sa stal právnikom stredoškolského učiteľa chémie Waltera Whitea (Bryan Cranston). Tvorcovia nevylučujú ani kombináciou s pokračovaním príbehu, teda, že by v novom seriáli ukázali aj to, čo sa dialo po Perníkovom tatkovi. Okrem Odenkirka sa v seriáli predstavia aj Jonathan Banks, Michael McKean, Patrick Fabian, Rhea Seehorn, Michael Mando, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos a Kerry Condon. Televízia AMC si už objednala aj druhú sériu. 

 

Perníkový tatko sledoval príbeh spomínaného Waltera Whitea. Ten sa po tom, čo mu diagnostikujú rakovinu pľúc v pokročilom štádiu, rozhodne vyrábať a predávať pervitín, aby stihol pred smrťou zarobiť dostatok peňazí pre svoju manželku a deti. Pomáha mu pri tom jeho bývalý študent Jesse Pinkman (Aaron Paul). Obaja herci za svoje výkony získali ceny Emmy - Paul dve a Cranston tri, pričom druhý menovaný má na svojom konte aj Zlatý glóbus. Cenu Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov získal aj samotný seriál. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies