Craig Zadan a Neil Meron budú opäť produkovať oscarový galavečer

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 10:52 • 2 min
Craig Zadan a Neil Meron budú opäť produkovať oscarový galavečer

BRATISLAVA - Producentské duo Craig Zadan a Neil Meron si tretí raz po sebe zopakuje úlohu producentov televízneho prenosu z ceremoniálu udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied. Informovala o tom prezidentka Akadémie Cheryl Boone Isaacs. Galavečer 87. ročníka udeľovania Oscarov sa uskutoční 22. februára 2015.

slovakia

left justify in out

“Z toho, že sa Craig a Neil v roku 2015 opäť vrátia k produkcii Oscarov, nemôžme byť viac nadšení. Ich šoumenstvo posunulo šou do nových výšok a tešíme sa, že v tomto kreatívnom partnerstve môžme pokračovať,” vyjadrila sa Boone Isaacs. “Tohtoročná šou zaujala divákov všetkých vekových kategórií a stanovila rekordy na sociálnych sieťach, čo dokazuje, že Craig a Neil sú majstrami, ktorí dokážu chytiť za srdce filmových fanúšikov po celom svete," doplnila výkonná riaditeľka Akadémie Dawn Hudson. “Teší nás, že môžme po tretí raz pracovať s Cheryl, Dawn a Akadémiou na produkcii Oscarov. Sme hrdí na úspech šou v uplynulých dvoch rokoch a tešíme sa, že vyrazíme na ďalšiu zábavnú šou, ktorou si uctíme tohtoročné filmy," reagovali Zadan a Meron. 

 

Filmové, televízne a divadelné produkcie, za ktorými stáli Zadan a Meron získali dokopy šesť Oscarov, jedenásť cien Emmy, dve ceny Tony, jednu Grammy, päť Zlatých glóbusov, dve Peabody Awards, päť GLAAD Awards a dve NAACP Image Awards. Čo sa týka filmu, produkovali držiteľa ceny pre najlepší film z roku 2003 - muzikál Chicago, ktorý získal celkovo šesť cien Akadémie z 13 nominácií. Spolupracovali tiež na snímkach Zakázaný tanec (2011), Hairspray (2007) alebo Kým si po nás príde (2007). 

 

Nominácie v rámci 87. ročníka udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied zverejnia na budúci rok vo štvrtok 15. januára. Governors Awards, počas ktorých rozdajú čestné Oscary, sa uskutočnia 8. novembra tohto roka a udeľovanie cien za vedecký a technický prínos bude 7. februára 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies