Craig David zverejnil VIDEOklip ku skladbe One More Time

NETKY.SK • 28 Máj 2016, 14:06 • 2 min
Craig David zverejnil VIDEOklip ku skladbe One More Time

LONDÝN - Anglický r'n'b spevák Craig David predstavil videoklip k novému singlu One More Time. Tridsaťpäťročný rodák zo Southamptonu nakrútil klip v americkom Miami.

slovakia

left justify in out

Skladba je tretím singlom z dlho pripravovanej štúdiovky Following My Intuition, ktorá by mala vyjsť tento rok. Spevák z nej už predtým zverejnil piesne When The Bassline Drops (feat. Big Narstie) a Nothing Like This (feat. Blonde). Craig Ashley David sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1999, pričom debutoval o rok neskôr albumom Born to Do It vydal v auguste 2000. S nahrávkou, ktorá obsahuje hity ako Fill Me In, 7 Days a Walking Away, sa mu podarilo dobyť UK Chart. Následne vydal štúdiovky Slicker Than Your Average (2002), The Story Goes... (2005), Trust Me (2007) a Signed Sealed Delivered (2010). Na konte má tri Ivor Novello Awards, dve nominácie na Grammy a BET Awards či dvanásť nominácií na BRIT Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona