Craig David po prvý raz za 15 rokov zmeškal koncert

NETKY.SK • 15 August 2016, 08:58 • 2 min
Craig David po prvý raz za 15 rokov zmeškal koncert

CORNWALL - Anglický r'n'b spevák Craig David po prvý raz za 15 rokov zmeškal koncert. Tridsaťpäťročný interpret mal vystúpiť v sobotu na Boardmasters Festivale v Cornwalle, no napokon neprišiel pre zrušený let z Londýna.

slovakia

left justify in out

David sa ospravedlnil fanúšikom a fanúšičkám vo videu, ktoré zverejnil prostredníctvom služby Instagram. "Skúšali sme si prenajať súkromné lietadlá, helikoptéry, skúsili sme všetko, aby sme sa tam dostali, ale nič sa nepodarilo," dodal spevák, ktorý by vraj na spomínanom festivale rád vystúpil na budúci rok.


Craig Ashley David sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1999, pričom v auguste 2000 debutoval albumom Born to Do It. S nahrávkou, ktorá obsahuje hity ako Fill Me In, 7 Days a Walking Away, sa mu podarilo dobyť UK Chart. Následne vydal štúdiovky Slicker Than Your Average (2002), The Story Goes... (2005), Trust Me (2007) a Signed Sealed Delivered (2010). Na konte má tri Ivor Novello Awards, po dve nominácie na Grammy a BET Awards či dvanásť nominácií na BRIT Awards. Tento rok plánuje vydať album Following My Intuition.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies