CR7 už prenasleduje len Di Stéfana a Raúla

NETKY.SK • 24 September 2014, 09:52 • 2 min
CR7 už prenasleduje len Di Stéfana a Raúla

MADRID - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo už prenasleduje v historickej tabuľke kanonierov Realu Madrid klubové legendy Alfreda di Stéfana a Raúla Gonzáleza. Súčasná hviezda bieleho baletu je v poslednom čase vo veľmi dobrej forme.

slovakia

left justify in out

Počas víkendu dosiahla v La Coruni hetrik, v utorok strelila v zápase 5. kola Primera Division proti Elche štyri góly. Cristiano Ronaldo má v 169 stretnutiach v najvyššej španielskej súťaži na svojom konte už 186 gólov, vďaka čomu sa dotiahol na doteraz tretieho v historickej tabuľke kanonierov Carlosa Santillanu. Pred touto dvojicou sú už iba Di Stéfano s 216 zásahmi a 228-gólový Raúl González. Pri súčasnej streleckej potencii Cristiana Ronalda by už čoskoro mohli byť aj tieto dva zápisy minulosťou.

 

Cristiano Ronaldo je momentálne najlepším kanonierom La Ligy, na jeho konte je v ligovej sezóne 2014/2015 deväť zásahov. Informácie zverejnil web goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies