ČR: Vyjadrenie nedôvery vláde nezískalo potrebnú podporu

NETKY.SK • 21 Marec 2012, 08:14 • 2 min
ČR: Vyjadrenie nedôvery vláde nezískalo potrebnú podporu

R Vyjadrenie nedôvery vláde nezískalo potrebnú podporu - Politika Česká koaličná vláda premiéra Petra Nečasa (ODS) odolala v noci nadnes už tretiemu pokusu opozície o vyslovenie nedôvery. Návrh ČSSD podporilo 85 poslancov, proti hlasovalo 113 zo 198 príto

slovakia

left justify in out

img

Česká koaličná vláda premiéra Petra Nečasa (ODS) odolala v noci nadnes už tretiemu pokusu opozície o vyslovenie nedôvery. Návrh ČSSD podporilo 85 poslancov, proti hlasovalo 113 zo 198 prítomných poslancov. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz.
      Počas 5,5-hodinovej rozpravy opozícia kritizovala vládu za reformy a stav ekonomiky.
      Premiér Nečas po hlasovaní konštatoval, že tento "výsledok bol očakávaný, všetky koaličné strany vyjadrili nesúhlas s návrhom, ktorý považujem za akési teatrálne gesto, ktoré sme si mohli odpustiť". 
      Koaliční poslanci sa podľa jeho vyjadrenia zachovali zodpovedne a minister financií, podpredseda TOP 09 Miroslav Kalousek, zdôraznil, že vláda dostala mandát pokračovať vo svojej práci, citoval politikov server Novinky.cz.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies