ČR: Otec ubodal dcéru a v priamom prenose cez Skype to sprostredkoval matke

NETKY.SK • 19 September 2012, 06:51 • 2 min
ČR: Otec ubodal dcéru a v priamom prenose cez Skype to sprostredkoval matke

ČR Otec ubodal dcéru a v priamom prenose cez Skype to sprostredkoval matke - Krimi Pätnásť až dvadsať rokov za mrežami alebo výnimočný trest hrozí 64-ročnému mužovi, ktorý v sobotu ráno ubodal doma v severočeskom Jablonci nad Nisou vlastnú 12-ročnú dcéru.

slovakia

left justify in out

img

Pätnásť až dvadsať rokov za mrežami alebo výnimočný trest hrozí 64-ročnému mužovi, ktorý v sobotu ráno ubodal doma v severočeskom Jablonci nad Nisou vlastnú 12-ročnú dcéru. Na podozrivého uvalili ešte v nedeľu vyšetrovaciu väzbu, avšak odvtedy sa na verejnosť dostali ďalšie podrobnosti brutálneho zločinu.
      Otec údajne celú vraždu sprostredkoval matke, trvale pracujúcej v Saudskej Arábii, cez Skype v priamom prenose. Práve matka, povolaním zdravotná sestra, chcela zo zárobku v zahraničí podporiť dcérine ambície stať sa speváčkou.
      Túto tézu podporujú aj slová matkou privolaných susedov, ktorí však zločinu už nedokázali zabrániť, uviedli české internetové portály.
      Samotný páchateľ privolal na miesto činu záchranárov, ktorí však dievčaťu už nedokázali pomôcť. Polícia muža v krátkom čase zadržala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies