AKTUALIZOVANÉ: COVID-19 majú aj Jaroslav Naď, Peter Pčolinský, Veronika Remišová či Štefan Holý

NETKY.SK • 18 December 2020, 22:27 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ: COVID-19 majú aj Jaroslav Naď, Peter Pčolinský, Veronika Remišová či Štefan Holý

Aj predseda poslaneckého klubu SME RODINA a šéf rezortu obrany boli pozitívne testovaní na ochorenie, ktoré spôsobuje nový koronavírus. Podľa informácií Aktualít.sk sú pozitívni aj ďalší politici.

slovakia

left justify in out

Šéf rezortu obrany Jaroslav Naď informoval na sociálnej sieti, že je pozitívny na COVID-19. Po premiérovi Igorovi Matovičovi má teda ochorenie, ktoré spôsobuje nový koronavírus aj nominant OĽaNO na ministerstve obrany Jaroslav Naď„Tak práve som sa dozvedel, že dnešný PCR-test preukázal moju pozitivitu. Od rána som sa necítil dobre, teraz mám vysokú teplotu, bolesť hlavy a celého tela,“ informoval na sociálnej sieti s tým, že chuť aj čuch zatiaľ nestratil. „No čo už, teraz treba zabojovať,“ povedal s tým, že si predstavoval krajšie vianočné sviatky. Zdôraznil všetkým, aby si na seba dávali pozor.

 

Pozitívne testovaný na COVID-19 bol aj predseda poslaneckého klubu strany Borisa Kollára SME RODINA Peter Pčolinský. Informoval o tom na sociálnej sieti. "Práve mi prišiel výsledok PCR-testu - pozitívny," napísal brat šéfa Slovenskej informačnej služby.

 

AKTUALIZOVANÉ 23:04: Aktuality.sk informovali aj o pozitívnych testoch ďalších politikov. Pozítívní sú aj vicepremiéri Veronika Remišová, Štefan Holý. Keďže s prezidentkou Zuzanou Čaputovou sa stretol Jaroslav Naď, hlava štátu ide do karantény.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies