Coververzie Eltona Johna si zaspievajú aj Ed Sheeran a Miley Cyrus

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 08:01 • 2 min
Coververzie Eltona Johna si zaspievajú aj Ed Sheeran a Miley Cyrus

NEW YORK - Anglický hudobník Elton John pripravuje vydanie dvoch albumov s coververziami svojich skladieb v podaní známych interpretov.

slovakia

left justify in out

Album s názvom Revamp bude obsahovať coververzie v podaní hviezd popu, rocku a r'n'b, zatiaľ čo druhý, ktorý ponesie názov Restore, bude čisto v štýle country. Obe nahrávky vyjdú naraz 6. apríla, oznámil spevák vo štvrtok.

 

Na albume Revamp Johnove skladby okrem iných zaspievajú aj Ed Sheeran, Miley Cyrus, Mary J. Blige, Florence and The Machine, Coldplay, Alessia Cara, Lady Gaga či Pink. Album Restore bude zase obsahovať coververzie jeho piesní v podaní Emmylou Harris, Willieho Nelsona, Maren Morris, Rosanne Cash a ďalších hviezd country hudby.

Elton John koncom januára oznámil, že sa rozhodol raz a navždy skoncovať so živým vystupovaním a po skončení pripravovaného turné, ktoré sa začína v septembri a bude trvať tri roky, sa chce venovať už len rodine. "Mojimi prioritami sú teraz moje deti, môj manžel a moja rodina. Toto je koniec," oznámil dramaticky na spoločenskom večierku v New Yorku.

 

Elton John má 70 rokov a v roku 2021, keď sa skončí jeho rozlúčkové turné, budú jeho deti vo veku desať a osem rokov. Rozlúčkové turné má názov Farewell Yellow Brick Road a spevák v rámci neho odohrá okolo 300 vystúpení v Severnej aj Južnej Amerike, Európe aj Ázii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies