Courtois sa zranil, môže chýbať mesiac aj štyri

NETKY.SK • 11 September 2015, 13:20 • 2 min
Courtois sa zranil, môže chýbať mesiac aj štyri

LONDÝN - Anglický futbalový klub Chelsea Londýn sa bude musieť na nejaký čas zaobísť bez svojej brankárskej jednotky Thibauta Courtoisa.

slovakia

left justify in out

Belgický gólman si podľa aktuálnych informácií po návrate z reprezentačnej prestávky zranil na tréningu koleno a dĺžka absencie sa vo svetových médiách rôzni.

 

Piatkové špekulácie o zdravotnom stave belgického gólmana potvrdil popoludní tréner "The Blues" José Mourinho. Dvadsaťtriročný Courtois si po návrate z reprezentačného zrazu zranil na tréningu koleno. "Zranil sa na tréningu brankárov. Nemôžem vám povedať viac, ale potrebuje operáciu pravého kolena. Neviem presne, ako dlho bude mimo," cituje Mourinha portál goal.com. 


Podľa Daily Mirror bude rodák z mesta Bree určite chýbať v sobotňajšom zápase na pôde Evertonu, bulvárny denník The Sun predpovedá mesačnú pauzu. Španielske noviny Mundo Deportivo zasa píšu, že Courtois už aj podstúpil operáciu v Barcelone, čo by ho vyradilo na štyri mesiace. Daily Mail informuje minimálne o dvojmesačnom oddychu, kým belgický denník Het Laatste Nieuws tvrdí, že 23-ročný brankár čelí najmenej desiatim týždňom bez futbalu. Definitíva ohľadom dĺžky liečby by mala padnúť v priebehu piatka.


Belgičana nahradí medzi tromi žrďami bránky FC Chelsea Bosniak Asmir Begovič, ktorý už dostal šancu v zápase so Swansea (2:2) a Manchestrom City (0:3) po vylúčení Courtoisa. Úradujúci majster nevstúpil do novej sezóny najlepšie, po štyroch zápasoch má na konte len štyri body. "Nie je ľahké mať zraneného najlepšieho brankára, ale je dobre, že máme k dispozícii jedného z najlepších," dodal portugalský kouč na adresu Begoviča. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies