Courtois predĺžil v Chelsea o 5 rokov

NETKY.SK • 12 September 2014, 16:32 • 2 min
Courtois predĺžil v Chelsea o 5 rokov

LONDÝN - Belgický brankár Thibaut Courtois predĺžil zmluvu s anglickým futbalovým tímom Chelsea o päť rokov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný talentovaný gólman by mal po novom zotrvať na Stamford Bridge v Londýne do roku 2019. Belgický reprezentant podpísal prvý kontrakt s "The Blues" už v roku 2011, keď na Britské ostrovy prišiel z KRC Genk. Potom strávil tri roky na hosťovaní v Atléticu Madrid a zavŕšil ho ziskom španielskeho ligového titulu. Z Madridu si ho vypýtal späť do Londýna tréner Jose Mourinho a spravil z neho jednotku medzi tromi žrďami na úkor skúseného a roky spoľahlivého Petra Čecha.

 

"Som naozaj šťastný. Je skvelé vedieť, že najbližších päť rokov mám zmluvu v kvalitnom tíme a môžem sa koncentrovať už len na dianie na trávniku,“ citujú Courtoisa viaceré anglické médiá. Courtois bol oporou futbalistov Belgicka na tohtoročnom svetovom šampionáte v Brazílie, kde "čierny kôň" z Európy docválal do štvrťfinále a tam podľahol Argentíne 0:1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona