Courtois mal dosiaľ trinásť zákrokov, inkasoval až šesť gólov

NETKY.SK • 18 September 2014, 13:03 • 2 min
Courtois mal dosiaľ trinásť zákrokov, inkasoval až šesť gólov

LONDÝN - Časy "mourinhovských" víťazstiev futbalistov FC Chelsea typu 1:0 či 2:0 sú zrejme v nenávratne, s angažovaním belgického brankára Thibauta Courtoisa z Atlética Madrid stojí defenzíva Londýnčanov na omnoho vratkejších nohách než s Petrom Čechom medzi troma žrďami.

slovakia

left justify in out

Špecializovaný server WhoScored referoval, že nový gólman "The Blues" od letného príchodu na Stamford Bridge dosiaľ mal iba trinásť zákrokov v súťažných zápasoch, v ktorých však inkasoval až šesť gólov.

 

V piatich dueloch si udržal jediné čisté konto (proti Leicesteru 2:0), v Premier League inkasoval trojku od Evertonu (Chelsea zvíťazila 6:3) či dva góly od Swansea (4:2). Chelsea je však s plným bodovým ziskom po štyroch kolách na čele Premier League (skóre 15:6), v Lige majstrov začala v stredu remízou so Schalke 1:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies