Courtois dostal gól z takmer šesťdesiatich metrov

NETKY.SK • 5 Apríl 2015, 09:33 • 2 min
Courtois dostal gól z takmer šesťdesiatich metrov

LONDÝN - Brankár futbalistov FC Chelsea Thibaut Courtois sa príliš nevyznamenal v sobotňajšom stretnutí Premier League proti Stoke City, keď ho nachytal stredopoliar Charlie Adam strelou z vlastnej polovice ihriska.

slovakia

left justify in out

Londýnčania prišli po chybe o jednogólové vedenie, napokon súpera zdolali 2:1 a výrazne sa priblížili k anglickému titulu.


Courtois strelu z diaľky nečakal a bol ďaleko od svojej svätyne. Po inkasovanom góle len bezmocne kľačal v bránke. Adam pálil z 59 metrov. „Videl som, že je veľmi ďaleko od bránky. Vždy sa pozerám, kde je gólman. Snažím sa ho prekvapiť a dnes to vyšlo. Netušil som, že sa to môže podariť proti tak kvalitnému brankárovi,“ povedal Adam, ktorý pravdepodobne strelil gól sezóny v najvyššej anglickej súťaži.


„Osobne som si tento gól neužil, nepotešil ma. Na druhej strane, podobný zásah je snom každého elitného svetového futbalistu. Zrejme dostane aj označenie gól roka,“ pridal postreh tréner Chelsea José Mourinho, ktorý pravdepodobne po zápase nepochválil svoju brankársku jednotku. „Courtois stál správne, ale tieto situácie by mal vyhnodnotiť lepšie,“ doplnil portugalský kouč.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona