Courtney Stodden, manželka Douga Hutchisona, potratila

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 11:35 • 2 min
Courtney Stodden, manželka Douga Hutchisona, potratila

LOS ANGELES - Courtney Stodden, manželka amerického herca Douga Hutchisona, prišla o ich nenarodené dieťa. Magazínu People smutnú správu potvrdila jej manažérka Gina Rodriguez.

slovakia

left justify in out

"S ťažkým srdcom vám oznamujem, že Courtney Stodden minulý týždeň utrpela bolestný potrat," napísala a dodala, že sa s manželom s touto stratou vyrovnávajú spolu s rodinou a priateľmi. Zároveň požiadala o rešpektovanie ich súkromia.

 

 

 

Sleeping soooooooooo much it's insane!!! #preggers

Fotka uverejnená používateľom Courtney A Stodden (@courtneyastodden),

 

Pre 21-ročnú Stodden a 55-ročného Hutchisona to mal byť prvý potomok. Tehotenstvo oznámili v máji, pričom rodáčka z Tacomy, ktorá bola vtedy vo štvrtom týždni, priznala, že si bábätko neplánovali. Dvojica sa zosobášila 20. mája 2011 v Las Vegas, pričom nevesta mala vtedy iba 16 rokov a ženích o 35 rokov viac. V roku 2013 oznámili rozchod, predvlani sa však k sebe vrátili. Pre Hutchisona je to už tretie manželstvo.

 

 

 

Pregnancy has got me cranky. Like really cranky. At least right now. Then in an hour I'll be all nice. Hormones be ragin' #pregnant

Fotka uverejnená používateľom Courtney A Stodden (@courtneyastodden),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies