Courtney Love zverejnila klip k piesni You Know My Name

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 14:32 • 2 min
Courtney Love zverejnila klip k piesni You Know My Name

USA - Americká hudobníčka Courtney Love zverejnila videoklip k singlu You Know My Name.

slovakia

left justify in out

Blonďavá rockerka v klipe prezentuje pieseň v spálni v bielych šatách a s čiernou gitarou, pričom okolo seba robí neporiadok alebo sa hrá s veľkými disko guľami. O réžiu sa postarala rodáčka z Budapešti Maximilla Lukacs. Love vydala skladbu You Know My Name 4. mája ako singel, a to spoločne s piesňou Wedding Day.

 

Štyridsaťdeväťročná rodáčka zo San Francisca sa chystá tento mesiac odohrať deväť koncertov vo Veľkej Británii. Počas uplynulého víkendu už vystúpila v Londýne v Hayden Wylds Coffee and Records, kde spolu s gitaristom Mickom Larkinom predviedla skladby ako Malibu, Miss World, Northern Star alebo covery Take This Longing Leonarda Cohena a Jeremy formácie Pearl Jam. 

 

Courtney Love sformovala v roku 1989 kapelu Hole a vďaka albumom ako Live Through This (1994) či Celebrity Skin (1998) si získala priazeň verejnosti i kritiky. V roku 1997 ju nominovali na Zlatý glóbus za výkon v snímke Ľud verzus Larry Flynt (1996). Pre jej závislosť od drog a výstredné správanie mala opakovane problémy so zákonom. Bola manželkou frontmana kapely Nirvana Kurta Cobaina, ktorý v roku 1994 spáchal samovraždu. Ich 21-ročná dcéra Frances Bean Cobain je jediným potomkom legendárneho hudobníka. Love pracuje na nasledovníkovi jedinej sólovej štúdiovky America's Sweetheart (2004). Dátum vydania ani názov albumu však zatiaľ neprezradila. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies