Courteney Cox chce, aby bol jej exmanžel šťastný

NETKY.SK • 29 Január 2014, 08:49 • 2 min
Courteney Cox chce, aby bol jej exmanžel šťastný

LOS ANGELES - Americká herečka, producentka a režisérka Courteney Cox chce, aby bol jej bývalý manžel, herec David Arquette, šťastný aj napriek tomu, že sa rozviedli. Štyridsaťdeväťročná hviezda to prezradila pre februárové číslo amerického magazínu More.

slovakia

left justify in out

"Keď niekoho milujete, chcete aby bol šťastný, aj keď už nie je s vami," vyjadrila sa Cox. O dobrých vzťahoch s hercom a jeho súčasnou priateľkou Christinou McLarty sa herečka zmienila aj 7. januára v The Ellen DeGeneres Show. "Teraz je to skvelé. Dokonca sme nedávno všetci spolu večerali. Celá rodina. Je to veľmi jedinečný vzťah," uviedla.

Predstaviteľka Moniky zo seriálu Priatelia (1994 - 2004) a 42-ročný Arquette sa zosobášili v roku 1999 a po dlhom odlúčení ukončili manželstvo v máji 2013. Pár má spolu deväťročnú dcéru Coco, ktorú vraj vychovávajú spolu. Herec a jeho nová partnerka sa v súčasnosti pripravujú na príchod spoločného dieťaťa. "Budú mať chlapca. Dúfam, že som to mohla prezradiť," povedala Cox počas spomínanej návštevy v The Ellen DeGeneres Show a dodala, že dcéra Coco sa už teší na malého brata. "Najprv bola nervózna, pretože viete, je to veľká vec," povedala rozvedená hviezda. "Počas rozvodu vždy niečo ľutujete. Boli sme manželmi dlhý čas, takže to nie je tak, že by sme sa nesnažili. Samozrejme, deti vždy chcú, aby ich rodičia boli spolu," uviedla herečka, ktorá v rozhovoru pre More prezradila aj to, že akceptuje to, že starne a pridala aj zopár rád o tom, ako sa to podľa nej dá zvládnuť s pôvabom. "Rozhýbte sa. Nie je to ľahké. Choďte k doktorovi. Pite vodu. Spite toľko, koľko môžete. Cvičte. Ja chodím na masáže - čokoľvek, čo vám rozhýbe krvný obeh. Naťahujte sa. Je to celé o tom, aby sa vaše telo hýbalo," vymenovala Cox niekoľko tipov. 

Courteney Cox, celým menom Courteney Bass Cox, sa stala známou najmä vďaka spomínanému televíznemu seriálu Priatelia. Diváci ju však môžu poznať aj ako novinárku Gale z filmu Vreskot (1996) a jeho troch pokračovaní (1997, 2000 a 2011). Zahrala si aj v snímkach Ace Ventura: Zvierací detektív (1994), Prikázania (1997), Láska plná omylov (2001), November (2004), ZOOM: Akadémia pre superhrdinov (2006), Príbehy na dobrú noc (2008) či TalhotBlond (2012). Je držiteľkou viacerých ocenení ako Golden Apple Award, Screen Actors Guild Award, Teen Choice Award a i. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona