Courteney Cox a David Arquette sú oficiálne rozvedení

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 11:09 • 2 min
Courteney Cox a David Arquette sú oficiálne rozvedení

BRATISLAVA - Štrnásťročné manželstvo americkej herečky Courteney Cox a Davida Arquetta sa oficiálne skončilo. Losangeleský vyšší súd o tom rozhodol v utorok. Cox aj Arquette podali žiadosť o rozvod v júni, pričom obaja ako dôvod uviedli neprekonateľné rozdiely. Dvojica naďalej dobre vychádza a o dcéru Coco sa chcú starať spoločne.

slovakia

left justify in out

Courteney Cox a David Arquette sa zoznámili v roku 1996 počas nakrúcania snímky Vreskot (1996). Vzali sa o tri roky neskôr. V júni 2004 sa im narodila spomenutá dcéra Coco Riley. V októbri 2010 oznámili odlúčenie, pričom podľa herečky bola hlavným dôvodom rozchodu jeho posadnutosť sexom. "Je mojím najlepším priateľom na svete. Ľúbim ho," uviedla v januári 48-ročná Cox, známa predovšetkým ako Monica Gellerová zo sitkomu Priatelia (1994 - 2004). O sedem rokov mladší Arquette na to reagoval v rozhovore pre magazín People. "Je skvelá a tiež ju ľúbim. Je to úžasný a krásny človek," vyjadril sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies