Country spevák Randy Travis leží v kritickom stave v nemocnici

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 13:55 • 2 min
Country spevák Randy Travis leží v kritickom stave v nemocnici

BRATISLAVA - Americký country spevák Randy Travis od nedele leží v kritickom stave v texaskej nemocnici. Ako v pondelok informoval jeho hovorca, spevák trpí kardiomyopatiou spôsobenou vírusom, ktorá mu oslabila a zväčšila srdce. To komplikuje pumpovanie krvi a môže viesť k zlyhaniu srdca.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatštyriročný Randy Travis sa v hudobnom priemysle presadil v polovici 80. rokov albumom Storms of Life (1986). Počas svojej kariéry vydal 20 štúdiových albumov a v rebríčku Billboard Hot Country Songs mal viac ako 50 singlov. Šestnásť z nich sa dokonca dostalo na prvú priečku. Šesťnásobný držiteľ Grammy, ktorý predal vyše 25 miliónov albumov a má svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy, sa ukázal aj vo viacerých filmoch. Účinkoval napríklad v snímkach ako Tajný agent (1997), Čarodejník (1997), Texaskí rangeri (2001) či Honba za pokladom: Kniha tajomstiev (2007). Vlani sa v médiách objavil v súvislosti s tým, že ho našli ležať nahého pri jeho zničenom aute. Neskôr priznal, že v čase autonehody bol pod vplyvom alkoholu a odsúdili ho na dvojročný podmienečný trest.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona