Country spevák Allan Mikušek oslávi životné jubileum výročným galakoncertom

NETKY.SK • 30 Október 2017, 15:40 • 2 min
Country spevák Allan Mikušek oslávi životné jubileum výročným galakoncertom

BRATISLAVA - Slovenský country hudobník a spevák Allan Mikušek, ktorý dnes oslavuje päťdesiate narodeniny, sa 30. januára predstaví v bratislavskej Hant aréne na Galakoncerte 50-25 + hostia.

slovakia

left justify in out

Vystúpením si pripomenie nielen svoje životné jubileum, ale aj 25. výročie pôsobenia na hudobnej scéne. Na jednom pódiu sa s Mikušekom na galakoncerte stretnú i Michal David, Vašo Patejdl, František Nedvěd a skupina Tiebreak, Tučňáci, Petr Kocman, Tomáš Linka, Michaela Tučná, Beáta Dubasová či Peter Cmorik.

Pre Mikušeka je koncert obrovským zadosťučinením. „Táto dvojitá oslava je pre mňa dôkazom toho, že to všetko, čo som za svoju kariéru urobil, malo zmysel. Pospevujem si od svojich troch rokov, gitaru som začal brať do rúk a skúšal na ňu hrať v piatich rokoch. Od tej doby som sníval o tom, že stojím na pódiu a hrám s veľkými hviezdami. Prešli roky a už 25 rokov si plním detský sen. Prežil som dobré časy, ale aj tie ťažšie.

 

V oboch prípadoch som však mal okolo seba ľudí, ktorí mi vždy dodali silu, elán a chuť do práce. Pár z tých mnohých priateľov a kamarátov prijalo pozvanie aj na môj výročný galakoncert v Bratislave. Nie preto, aby som si zaspieval ja s nimi alebo oni so mnou, ale aby sme si zaspievali spolu.

 

V dnešný deň som dovŕšil 50. rok svojho života, teším sa, že aj narodeniny oslávime hudbou. Myslím si však, že vek je len číslo, aj keď za sebou necháva stopy skúseností. V kuloároch som sa dopočul, že sa na mňa na pódiu niečo chystá - dúfam len, že to nebude pieseň Čože je to päťdesiatka,“ zasmial sa Mikušek, ktorý sa počas koncertu spolu s hosťami predstaví i v polohách mimo svojho charakteristického country žánru.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona