Cotto zvažuje možnosti, sú nimi Mayweather aj Bradley

NETKY.SK • 22 Január 2015, 15:35 • 2 min
Cotto zvažuje možnosti, sú nimi Mayweather aj Bradley

SAN JUAN - Miguel Cotto má na jar alebo začiatkom leta tohto roka voľný termín, keďže z jeho boxerského súboja so Saúlom "Canelom" Álvarezom zišlo.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Portoričan si v boxerskom prostredí zachováva závideniahodnú pozíciu, neviaže ho totiž kontrakt so žiadnym promotérom alebo televíznou sieťou.

 

Jeho možnosti sú otvorené, podľa poradcu Gabyho Peňagaricana, ktorý sa rozhovoril pre RingTV.com, by najväčším zápasom bola odveta s Flyodom Mayweatherom. Fanúšikov by však toto spojenie príliš nepotešilo, znamenalo by, že rokovania medzi Mayweatherom a Mannym Pacquiaom neviedli k vytúženej dohode. 

 

Článok v Los Angeles Times ponúkol ďalšieho potenciálneho súpera pre aktuálneho šampióna strednej váhy organizácie WBC a magazínu The Ring. Je ním 31-ročný Američan Timothy Bradley, ktorý vo svojom ostatnom netitulovom súboji prekvapujúco iba remizoval s Diegom Gabrielom Chávesom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies