Cotto zdolal Kamegaia, rozlúči sa v decembri

NETKY.SK • 27 August 2017, 12:00 • 2 min
Cotto zdolal Kamegaia, rozlúči sa v decembri

CARSON - Portorický boxer Miguel Cotto v sobotu v americkom Carsone v Kalifornii získal voľný majstrovský opasok v ľahkej strednej hmotnostnej kategórii pod hlavičkou WBO.

slovakia

left justify in out

Vo vypredanom Stubhub Centre na body jasne zdolal 34-ročného Japonca Jošihira Kamegaia. Rozhodcovia videli duel 120:108, 119:109 a 118:110.

 

Tridsaťšesťročný Miguel Ángel Cotto Vázquez teraz má v profiringu bilanciu 41-5, z toho 33-krát triumfoval knokautom. Ázijčan klesol na 27-4-2.

Pred aktuálnym súbojom Cotto predznamenal, že tento rok je posledný v jeho kariére. Už po víťazstve konkretizoval, že sa chce rozlúčiť v decembri v newyorskej Madison Square Garden a podľa kouča Freddieho Roacha by preferoval konfrontáciu s úspešným z lasvegaského zápasu Mexičana Canela Álvareza s Kazachom Gennadijom Golovkinom (16. septembra).

 

V ringu bol Cotto prvý raz od novembra 2015, keď v Paradise v Nevade podľahol na body spomenutému Álvarezovi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies