Cotto - "Canelo" už len otázkou arény

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 16:05 • 2 min
Cotto - "Canelo" už len otázkou arény

LAS VEGAS / NEW YORK - Pred definitívnym potvrdením očakávaného profesionálneho boxerského súboja druhej polovice tohto kalendárneho roka medzi Miguelom Cottom a Saúlom "Canelom" Álvarezom treba prekonať ešte poslednú prekážku.

slovakia

left justify in out

Dan Rafael zo serveru ESPN napísal, že obidva tábory sa musia dohodnúť už len na dejisku konfrontácie, ktorá sa uskutoční 21. novembra 2015.

Tridsaťštyriročný portorický šampión organizácie WBC v strednej hmotnostnej kategórii Cotto a Mexičan, o dekádu mladší Álvarez, si to o titul majstra sveta v spomenutej váhe rozdajú v limite 70,3 kilogramu (155 libier) na rozhraní ľahkej strednej a strednej divízie. 

 

V hre sú tri arény: pre Cotta obľúbená a takmer domovská Madison Square Garden v New Yorku, MGM Grand Garden v Las Vegas a The Wynn tiež v "mekke hazardu". Posledná menovaná by spojila sily s Thomas & Mack Center. Ten aktuálne podstupuje renováciu v hodnote 70 miliónov amerických dolárov a mal by byť hotový včas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies