Costa si stále môže vybrať medzi Brazíliou a Španielskom

NETKY.SK • 18 Október 2013, 14:10 • 2 min
Costa si stále môže vybrať medzi Brazíliou a Španielskom

MADRID - Futbalista Atlética Madrid Diego Costa má stále na výber, či bude reprezentovať rodnú Brazíliu alebo Španielsko. Podľa trénera španielskeho národného tímu Vicenteho del Bosqua je len na ňom, ako sa rozhodne.

slovakia

left justify in out

"My sme spravili všetko, čo sa dalo, teraz už všetko závisí iba od jeho osobnej voľby," povedal kormidelník úradujúcich majstrov sveta aj Európy a dodal, že dohoda medzi 25-ročným útočníkom a Španielskou futbalovou federáciou (RFEF) hráča k ničomu nezaväzuje.

Diego Costa získal v lete španielske občianstvo, ešte v marci debutoval v brazílskom A-tíme v medzištátnom prípravnom zápase proti Taliansku v Ženeve. RFEF začiatkom októbra oznámila, že futbalista ústne deklaroval Del Bosquemu svoju túžbu reprezentovať Španielsko.

V tomto ročníku najvyššej španielskej súťaže je Costa po ôsmich kolách s 10 gólmi najlepším strelcom a jeho Atlético zvíťazilo vo všetkých stretnutiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies