Costa pripravený nastúpiť proti Queens Park Rangers

NETKY.SK • 31 Október 2014, 15:49 • 2 min
Costa pripravený nastúpiť proti Queens Park Rangers

LONDÝN - Kanonier Chelsea Londýn Diego Costa je pripravený nastúpiť na sobotňajšie londýnske derby v rámci anglickej futbalovej Premier League proti Queens Park Rangers.

slovakia

left justify in out

V piatok to uviedol tréner Jose Mourinho a dodal, že španielsky reprezentant by mal o seba viac dbať počas ďalšej reprezentačnej pauzy.
     

Mourinho sa pred časom "obul" do reprezentačného trénera Vicenteho Del Bosqueho a obvinil ho, že môže za Costove zdravotné problémy. Dvadsaťšesťročný útočník totiž odohral v októbri dva zápasy kvalifikácie EURO 2016 proti Slovensku a Luxembursku, no následne chýbal svojmu klubu. "Hral za národný tím, ale my sme ho stratili na štyri zápasy v troch rôznych súťažiach. Teraz je opäť k dispozícii, ale vyžaduje si špeciálnu starostlivosť. Vždy podporujem hráčov, aby reprezentovali, ale vtedy, keď sú zdravotne fit," uviedol Mourinho na tlačovej konferencii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies