Costa o incidente s vestou: Spravil som chybu, no už je to minulosť

NETKY.SK • 10 December 2015, 18:10 • 2 min
Costa o incidente s vestou: Spravil som chybu, no už je to minulosť

LONDÝN - Španielsky futbalista Diego Costa sa ospravedlnil za to, že hodil tréningovú vestu smerom ku koučovi Chelsea Londýn, keď ho nechal na lavičke v novembrovom zápase anglickej Premier League proti Tottenhamu Hotspur.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtkovom rozhovore ďalej uviedol, že s Jose Mourinhom nemá žiadny problém a ich vzťah je "úžasný".

 

"Incident s tou vestou je už minulosť. Spravil som chybu, no môj vzťah s Mourinhom je úžasný, vychádzame spolu veľmi dobre. Sú veci, ktoré musíte mať pod kontrolou, tá vec s vestou bola iba impulzívna," povedal pre španielsku rozhlasovú stanicu Onda Cero.

 

Brazílskemu rodákovi, no i celému klubu, sa nedarí tak ako vlani. Costa vtedy strelil 20 ligových gólov a Chelsea získala majstrovský titul. Aj keď má teraz na konte len tri, je presvedčený, že tlak na udržanie si miesta v kádri Španielska na EURO 2016 ho potlačí k lepším výkonom. "Musím sa zlepšiť, aby som sa dostal do Francúzska. Musím tvrdo pracovať a bojovať. No stále mám čas a verím, že sa zlepším. Začiatok sezóny mi nevyšiel, ani tým ako som hral a ani gólovo. Pravda je, že Chelsea celkovo nebola v dobrej pohode, predovšetkým v poslednom zápase doma proti Bournemouthu." "The Blues" ho prehrali 0:1 a po 15 kolách im patrí s 15 bodmi až 14. priečka v tabuľke.

 

Chuť si aspoň čiastočne napravili v stredu v Lige majstrov, keď zdolali Porto 2:0 a do osemfinále postúpili z prvého miesta G-skupiny. "Bolo veľmi dôležité vyhrať, aby sme opäť získali sebadôveru a potešili fanúšikov," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona