Costa neuhryzol Barryho, FA ho ale obvinila z nevhodného správania

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 20:48 • 2 min
Costa neuhryzol Barryho, FA ho ale obvinila z nevhodného správania

LONDÝN - Anglická Futbalová asociácia (FA) nebude vyšetrovať hráča Chelsea Londýn Diega Costu za incident s Garethom Barrym v zápase s Evertonom, napriek tomu ho ale obvinila z nevhodného správania a hrozí mu dodatočný trest.

slovakia

left justify in out

"Zástupcovia FA kontaktovali Garetha Barryho z Evertonu a ten im potvrdil, že nešlo o pohryznutie a násilnú konfrontáciu," informoval internetový portál mirror.co.uk. FA ale žiada od Costu vyjadrenie sa k jeho gestám smerom k fanúšikom Evertonu v polčasovej prestávke. Zároveň sa jej nepáčilo správanie sa Costu po vylúčení a jeho konfrontácia s rozhodcom. Za to všetko mu hrozí trest nad rámec automatického jednozápasového dištancu za červenú kartu.

 

Šesť minút pred koncom zápasu sa Costa po faule Barryho rozbehol k súperovi, najskôr vrazil do neho hlavou a zdalo sa, že sa následne "prisal" k jeho krku. Španielsky kanonier uvidel druhú žltú kartu a následne červenú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies