Costa musí 15 dní oddychovať, ďalšie vrásky pre del Bosqueho

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 16:39 • 2 min
Costa musí 15 dní oddychovať, ďalšie vrásky pre del Bosqueho

MADRID - Obavy španielskych fanúšikov z neúčasti Diega Costu na futbalových MS v Brazílii narastajú. Útočník Atletica Madrid si podľa slov ošetrujúceho lekára pre vleklé problémy s podkolennou šľachou musí dať odteraz minimálne 15-dňový oddych.

slovakia

left justify in out

Do štartu finálového turnaja MS pritom zostáva 16 dní, pričom kouč Vicente del Bosque musí zverejniť konečnú nomináciu najneskôr 2. júna. Dvadsaťpäťročný brazílsky rodák Costa si zhoršil stav v sobotňajšom finále Ligy majstrov, v ktorom vybehol v základnej zostave na ihrisko, no súboj s mestským rivalom Realom pre neho trval len deväť minút.

 

Costa s určitosťou vynechá prípravné zápasy úradujúcich majstrov sveta a Európy, ktoré Španieli odohrajú proti Bolívii a Salvadoru. Prvý zápas na MS čaká na "Furiu Roja" 13. júna proti Holandsku. Pôjde o reprízu finále MS 2010 z Južnej Afriky.

 

Costa v tejto sezóne nastrieľal 36 gólov a pomohol Atleticu k zisku prvého španielskeho titulu po 18-ročnom čakaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies