Correa po operácii srdca konečne hráčom Atlética Madrid

NETKY.SK • 12 December 2014, 18:41 • 2 min
Correa po operácii srdca konečne hráčom Atlética Madrid

MADRID - Devätnásťročný argentínsky futbalový útočník Ángel Correa skompletizoval svoj prestup z domovského San Lorenza Buenos Aires do Atlética Madrid v hodnote 5,6 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Rodák z Rosaria sa s úradujúcim španielskym majstrom dohodol na päťročnom kontrakte už v júni tohto roka, no následne mu diagnostikovali nezhubný nádor v srdcovej komore. V New Yorku podstúpil operáciu a tieto zdravotné problémy ohrozili jeho sťahovanie do Európy. 

 

Correa však dostal lekárske povolenie na návrat na trávniky a presunu na štadión Vicenteho Calderóna už nič nebránilo. "Dodržali sme pôvodnú dohodu, zástupcovia Atlética boli 10. decembra v Buenos Aires a doladili detaily platby. Prvá splátka príde na náš účet v januári," citovalo prezidenta argentínskeho klubu San Lorenzo Matíasa Lammensa španielske periodikum AS, podľa ktorého poputuje Correa na hosťovanie do Raya Vallecano. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona