Cormier sa môže stať druhým zápasníkom v histórií UFC, ktorému sa podarí triofovať naraz vo dvoch váhových divíziach!

NETKY.SK • 21 Február 2018, 13:49 • 2 min
Cormier sa môže stať druhým zápasníkom v histórií UFC, ktorému sa podarí triofovať naraz vo dvoch váhových divíziach!

BRATISLAVA - Daniel Cormier sa môže stať druhým zápasníkom v histórií UFC, ktorému sa podarí panovať naraz vo dvoch váhových divíziach. Pred pár dňami sa jasne vyjadril k tomu, že po zápase s Miocicom tak sa vracia späť do svojej "domovskej "divízií do poloťažkej váhy.

slovakia

left justify in out

"Bude to obrovský záhuľ, ale musím to spraviť. Vždy to je ťažké, ale je to moja povinnosť. Dlžím týmto chalanom s tým, že nebudem zdržiavať celú váhu."

Podľa slov Cormiera plánuje koniec svojej kariéry na budúci rok v marci, kedy bude oslavovať svoje 40. narodeniny.

 

Jasne dal najavo svoje plány a pozdravil aj Alexandra Gustafssona: "Keď bude chcieť Alex zápasiť tak sa k nemu vrátim. Ale dovtedy bude musieť zápasiť aj on. Lebo keď budem ja zápasiť proti Stipeovi v júli tak budem môcť zasa nastúpiť do oktagonu až koncom roka. Takže nech nesedí iba na svojom zadku a nech zápasí proti niekomu aj on. Ja som zápasil 5-krát kým on iba 2-krát. Toto takto nie je správne. Titulové zápasy nedávajú za rok a pól ničnerobenia!"

 

Medzi tým sa ale môže stať aj to, že sa do hry vráti aj Jon Jones a dočkáme sa ich tretieho zápasu. Cormier k Jonesovmu návratu povedal iba toľko, že keď sa jeho večný rival vráti tak bude musieť za ním vyjsť do ťažšej váhy a tam si s ním potom bez problémov zmeria sily. Ale toto je ešte veľmi ďaleko.

 

Pár slov k tomu čo očakáva od ťažkej váhy:"Budem mať približne 235 libier. Stipe má približne o 10 viacej. Nie je to ale pre mňa neznámy terén, v rokoch 2009 a 2014 bola táto váha mojím domovom, a celkovo sa cítim oveľa rýchlejším keď môžem bojovať blízko svojej ozajstnej váhy. Stipe zápasil doposiaľ iba s chalanmi z ťažkej váhy, takže toto bude preňho teraz trocha iný zážitok."

 

Je to od Cormiera skvelý nápad, ukázať sa aj v ťažkej váhe, pre fanúšikov to bude ozajstná čerešnička na torte vidieť dvoch takýchto skvelých zápasníkov postaviť sa voči sebe v oktagone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies