Corgoň už nebude pokračovať v spolupráci s najvyššou futbalovou súťažou

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 15:06 • 2 min
Corgoň už nebude pokračovať v spolupráci s najvyššou futbalovou súťažou

BRATISLAVA - Spoločnosť HEINEKEN Slovensko sa rozhodla ku koncu sezóny 2013/2014 pre ukončenie spolupráce s Úniou ligových klubov (ÚLK) v oblasti partnerstva s najvyššou slovenskou futbalovou súťažou. Partnerstvo bude ukončené k termínu 30. júna 2014 a od tohto dátumu súťaž neponesie názov značky Corgoň – Corgoň liga, informovala oficiálna tlačová správa spoločnosti.

slovakia

left justify in out

Aktuálnu zmluvu o partnerstve medzi sponzorom a ÚLK uzatvorili pred rokom a jej platnosť sa ukončí k 30. júnu 2014. Spoločnosť sa po dohode s ÚLK a jej marketingovou agentúrou UFA Sports rozhodla platnosť zmluvy ďalej nepredĺžiť a spoluprácu k tomuto termínu ukončiť. Dôvodom ukončenia partnerstva sú strategické zámery spoločnosti HEINEKEN Slovensko a značky Corgoň v oblasti marketingu a zameranie značky na ďalšie komunikačné aktivity. 

 

"Rozhodnutiu o ukončení partnerstva predchádzalo dôkladné zváženie našich strategických priorít, ako aj otvorené diskusie s vedením ÚLK a jej marketingového partnera. Spoluprácu s najvyššou futbalovou súťažou ku koncu sezóny uzavrieme po viac ako desaťročí, ktoré prinieslo našej spoločnosti aj značke Corgoň mnoho pozitívneho. Touto cestou by sme sa preto chceli poďakovať vedeniu ÚLK za dlhoročnú partnerskú spoluprácu, a všetkým fanúšikom futbalu za ich priazeň a podporu," povedala Hana Šimková, manažérka korporátnych vzťahov spoločnosti. "Corgoň naďalej zostáva hrdým partnerom športu na Slovensku a v súčasnosti túto ambíciu naplňujeme najmä prostredníctvom nášho partnerstva so slovenskou hokejovou reprezentáciou," dodala Šimková.

 

Od novej sezóny bude hlavným sponzorom najvyššej súťaže na Slovensku spoločnosť Fortuna. "Rád by som v mene profesionálneho futbalu poďakoval za dlhodobú podporu a korektnú spoluprácu," uviedol na margo končiaceho partnerstva Dušan Tittel, prezident Únie ligových klubov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies