Corgoň liga: Trnava - Zlaté Moravce

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 15:50 • 2 min
Corgoň liga: Trnava - Zlaté Moravce

Futbal - Corgoň liga 2012/2013 - 30. kolo - nedeľa: FC Spartak Trnava - FC ViOn Zlaté Moravce 3:2 (1:0) Góly: 34. M. Vyskočil, 50. Augustini, 77. Kaščák - 64. Grabež (vlastný), 69. K. Mészáros, ŽK: 18. Pavol Majerník, 39. Obročník (obaja Zlaté Moravce), rozhodovali: Valášek - R. Sluk, Chládek, 2393 divákov

slovakia

left justify in out

Zostavy: 
Trnava: Rusov - Janečka, P. Čarnota, Klabník, Grabež - Augustini, Kaščák, Karhan, Ciprys - Vlasko, M. Vyskočil 
Zlaté Moravce: M. Kuciak - Pavlenda, Pavol Majerník, Ondráš, Chren - A. Candrák, Obročník, Bolinha, Orávik - Ľ. Bernáth, Hodek.

Už v 2. min sa na bránku Zlatých Moraviec rútil domáci Vyskočil, no na klzkom trávniku mu odskočila lopta a jeho šancu následne zlikvidoval Kuciak. O dve minúty Kaščák vybojoval loptu, posunul ju Vlaskovi, ale český legionár prestrelil bránku hostí. V 10. min našiel Grabež presným centrom Kaščáka, no ten hlavičkou neuspel. V 23. min zahrozili aj hostia, keď si Bolinha vymenil loptu s Bernáthom, no strelu brazílskeho legionára zlikvidoval domáci brankár Rusov. S pribúdajúcimi minútami chýbala domácim presnosť vo finálnej fáze a pokoj pri spracovaní lopty. V 34. min však riedko zaplnené tribúny potešil po spolupráci Kaščáka a Vlaska na dvakrát Vyskočil - 1:0. Ten istý hráč mohol skórovať aj minútu pred polčasovou prestávkou, no po prihrávke od Vlaska tesne minul ľavú žrď Kuciakovej bránky. 

V 50. min Vlasko oblúčikom poza obranu hostí našiel Augustiniho ktorý zvýšil vedenie domácich - 2:0. Na druhej strane si v 64. min po prudkom Bernáthovom centri vrazil loptu do vlastnej bránky Grabež - 2:1. O päť minút neskôr hostia už vyrovnali, keď sa po Pavlendovej spätnej prihrávke strelou bez prípravy presadil Mészáros - 2:2. V 77. min stanovil konečný výsledok stretnutia Kaščák, ktorý na dvakrát využil Hodúrovu prihrávku - 3:2. Hostia opäť mohli vyrovnať, no striedajúci Mészáros nestrelil svoj druhý gól v zápase, keď vo veľkej šanci prestrelil Rusovovu bránku. "Spartakovci" mali šance aj na svoj štvrtý gól, no Hodúrovi zabránil v skórovaní Majerník. V 87. min bol v akcii opäť Hodúr, no technickou strelou iba nastrelil žrď.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies