Corey Taylor plánuje v budúcnosti opustiť Slipknot, cíti sa starý

NETKY.SK • 25 Február 2016, 15:30 • 2 min
Corey Taylor plánuje v budúcnosti opustiť Slipknot, cíti sa starý

NEW YORK - Americký metalový spevák a textár Corey Taylor priznal, že v budúcnosti plánuje opustiť formáciu Slipknot.

slovakia

left justify in out

Vyjadril sa tak v rozhovore pre reláciu Someone Who Isn't Me na BBC Radio 1. "Mám 42 rokov. Už nie som mladý," uviedol frontman deväťčlenného zoskupenia. Podľa jeho slov si totiž nie je istý, či bude mať po päťdesiatke dostatok energie na pôsobenie v skupine. V rozhovore sa vyjadril aj k témam súčasnej politickej situácie v Spojených štátoch amerických, rasizmu, venoval sa tiež kapele Stone Sour či festivalu Knotfest.


Hudobnú kariéru však neplánuje ukončiť odchodom z metalovej formácie. "Nikdy som nechcel, aby kapela mala pocit, že ich brzdím, pretože to nedokážem fyzicky ustáť. To neznamená, že chcem úplne opustiť hudbu. Pravdepodobne len odídem zo Slipknotu," vysvetlil. Ako sám uviedol, v súčasnosti tiež pociťuje únavu z turné. V lete Slipknot vyrazí na koncertnú šnúru s americkou rockovou kapelou Marilyn Manson. Presné termíny jednotlivých koncertov zatiaľ neoznámili, formácie sa však predstavia v mestách ako Salt Lake City, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, Dallas, Atlanta, Chicago, Detroit či St. Louis.


Corey Todd Taylor v roku 1992 spoluzakladal spomínanú kapelu Stone Sour, s ktorou vydal všetkých päť štúdioviek a tiež minuloročné EP nahrávky Meanwhile in Burbank... a Straight Outta Burbank. V roku 1997 sa pripojil ku kapele Slipknot, s ktorou zatiaľ naposledy ponúkol album .5: The Gray Chapter (2014). Spolupracovali s ním tiež Soulfly, Rollins Band, Dream Theater či Apocalyptica. Podieľal sa aj na albume Greatest Hits Vol. 1 (2015) formácie Teenage Time Killers.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies