Coppa Italia: AC zahanbilo Lazio a v semifinále si zmeria sily s Interom

NETKY.SK • 10 Február 2022, 09:24 • 2 min
Coppa Italia: AC zahanbilo Lazio a v semifinále si zmeria sily s Interom

MILÁNO – Rossoneri si po úspešnom derby jednoducho poradili aj s rímskym Laziom 4:0. V semifinále talianskeho pohára ich čaká ďalšie Derby della Madonnina, v ktorom si to milánske kluby rozdajú 3.-a 4.-krát v sezóne.

slovakia

left justify in out

Hviezdny Leao a neomylný Giroud

 

Na San Sire sa v štvrťfinálovom zápase dostavila na ihrisko iba jedna jedenástka. Domáci Rossoneri dominovali počas celých 90 minút a zápas bol rozhodnutý už po prvom polčase.

 

Lazio sa okrem jednej ľahkej šance Immobileho nedokázalo dostať do žiadnej príležitosti a Milánčania si výborným výkonom vybojovali postup do semifinále.

 

Perfektný zápas odohral Rafael Leao, z ktorého rastie superstar talianskeho futbalu. Najprv si po krásnej prihrávke od Romagnoliho otvoril strelecký účet a o 17 minút neskôr pripravil Giroudovi šancu do prázdnej brány.

 

Giroud najprv chladnokrvne zvýšil na 2:0 a v závere prvého polčasu pridal tretí gól domácich a svoj 4. gól v posledných dvoch zápasoch. 

 

 

Obraz hry sa počas druhého polčasu nijako nezmenil, AC kontrolovalo hru a Lazio sa nedostalo absolútne k ničomu. O jediný gól druhého polčasu sa postaral "Prezidente" Franck Kessié, ktorý pohotovou strelou uzavrel skóre zápasu na záverečných 4:0.

 

AC sa tak pomerne jednoducho kvalifikovalo do semifinále talianskeho pohára, kde si zmeria sily s mestským rivalom a jeden z milánskych klubov si teda zahrá finále Coppa Italia. Inter si v utorkovom zápase poradil s druhým rímskym klubom AS 2:0. Za Inter sa presadil Edin Džeko a nádhernou strelou Alexis Sanchéz

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies