Copa America: Messi a spol. proti obhajcovi, Brazília s Kolumbiou

NETKY.SK • 25 November 2014, 11:58 • 2 min
Copa America: Messi a spol. proti obhajcovi, Brazília s Kolumbiou

VIŇA DEL MAR - Obhajca titulu Uruguaj sa v základnej skupine juhoamerického kontinentálneho šampionátu vo futbale Copa America 2015 stretne s Argentínou a Brazília narazí aj na Kolumbiu. Rozhodol o tom žreb v dejisku podujatia v Čile.

slovakia

left justify in out

Na turnaji sa predstaví všetkých desať juhoamerických krajín plus Mexiko a Jamajka. Argentína, ktorá sa v B-skupine stretne ešte s Paraguajom a Jamajkou, vypadla pred štyrmi rokmi na šampionáte v Uruguaji už vo štvrťfinále v rozstrele s domácim tímom.

 

Brazília sa bude chcieť rehabilitovať za nevydarené vystúpenie na domácich MS, v C-skupine budú jej súpermi aj Peru a Venezuela. Hostiteľská krajina Čile nastúpi v A-skupine proti Mexiku, Ekvádoru a Bolívii.

 

Copa America 2015 sa bude hrať od 11. júna do 4. júla. Do vyraďovacej fázy postúpia z každej z troch štvorčlenných skupín prvé dva tímy a dvaja najlepší z tretích miest.

Žreb Copa America 2015 v Čile:
A-skupina: Čile, Mexiko, Ekvádor, Bolívia
B-skupina: Argentína, Uruguaj, Paraguaj, Jamajka
C-skupina: Brazília, Kolumbia, Peru, Venezuela



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies