Čontofalský sa vracia po zranení z rúbania dreva

NETKY.SK • 8 Január 2014, 12:42 • 2 min
Čontofalský sa vracia po zranení z rúbania dreva

PRAHA - Jeden z najskúsenejších futbalistov v kádri Slavie Praha Kamil Čontofalský, ktorý sledoval jesenné trápenie spoluhráčov v českej najvyššej súťaži len z maródky, sa na začiatku zimnej prípravy vracia do tréningového procesu. Tridsaťpäťročný slovenský brankár si na začiatku ročníka sekol sekerou do nohy. Nešlo len o škrabnutie.

slovakia

left justify in out

"Sekol som sa nad achilovkou pod lýtko. Sekal som totiž bez pňa, ktorý som už medzitým dostal od známych. Po vyliečení som uponáhľal návrat. Asi po mesiaci som sa zapojil do tréningu, ale noha ešte nebola úplne zahojená a ja som si natrhol lýtkový sval. Keby som ešte počkal týždeň alebo dva, mohol som byť v poriadku oveľa skôr," povedal v rozhovore pre web iDnes.cz Čontofalský. 

V tejto sezóne nastúpil len na úvodný duel ligy proti Ostrave. Slavia pre jeho problémy poslala na jeseň do bránky až štyroch hráčov. Postupne sa postavili medzi žrde Radek Černý, Karel Hrubeš a Matej Rakovan. Čontofalský ich počínanie sledoval z tribúny a teraz sa pobije o post jednotky. Dvadsaťtriročný Rakovan si totiž v závere jesene nepočínal zle. 

"Keby som si neveril, tak v tíme nemám čo robiť. Na druhej strane máme dobrú partiu. Všetci traja brankári si vzájomne želáme. Keď budeme mať čisté konto, radosť budeme mať všetci, nech je v bránke ktokoľvek. Keď dostanem šancu, tak sa budem snažiť predviesť to najlepšie. Každopádne sa veľmi teším, pretože futbal mi po tej dlhej dobe už chýbal," doplnil pre iDnes.cz Čontofalský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies